Oglaševanje

Ljubljansko letališče je stičišče priložnosti. Za odkrivanje novih obzorij, zbliževanje ljudi ter ustvarjanje uspešnih poslovnih zgodb. Boste letališče za pripovedovanje svoje izkoristili tudi vi? 

Zapomljiva izkušnja, ki ustvarja edinstvene komunikacijske priložnosti

Nov sodobni potniški terminal in prenovljene zunanje površine ljubljanskega letališča nudijo potnikom zapomljivo in edinstveno potovalno izkušnjo, oglaševalcem pa nove, najekskluzivnejše oglaševalske možnosti in priložnosti. S svojo oglasno kampanjo nagovorite natančno izbrane ciljne skupine obiskovalcev ljubljanskega letališča, ki jih je z ostalimi tržno-komunikacijskimi kanali težko doseči.

Zaznamujte s kreativnimi zgodbami

Letališki svet je prepleten z vznemirljivimi trenutki naših potnikov. Naj bodo to nove dogodivščine, poslovna srečanja in potovanja ali vrnitev v objem bližnjih - to so trenutki, ki zaznamujejo. Ponujajo pa tudi edinstvene priložnosti, da izstopite s kreativnimi zgodbami in jih sooblikujete. Blagovne znamke, ki jih opazimo na letališču, veljajo za uveljavljene in prestižne, velikokrat tudi mednarodne, kar dodatno vpliva na podzavestno pomnjenje produkta in nakupno odločitev.

Sodobne in ekskluzivne oglasne površine

Z novo infrastrukturo sodobnih in ekskluzivnih oglasnih površin večjega formata ter mreže tradicionalnih in digitalnih medijev vam ponujamo možnost, da potnike in obiskovalce nagovorite na kateremkoli delu njihove poti čez letališče. Bogat nabor raznolikih možnosti oglaševanja na osrednjem slovenskem popotniškem vozlišču zagotavlja, da bo vaše oglasno sporočilo poneseno daleč naokrog.

Za pripovedovanje svoje zgodbe izkoristite vznemirljiv letališki svet. Izstopajte in bodite opaženi! 

Povezujemo blagovne znamke z letališkim občinstvom in gradimo odnose.

Sledite nam in odkrijte, kako lahko izkoristite oglaševalske možnosti na letališču.

Oglejte si nekaj oglaševalskih možnosti

DSC1782 Edit

0B0A9391

0B0A9525

DSC3076

Photo 01 07 2021 09 50 52

0B0A9981

Fraport AD 052

Turistično informacijska točka

Spodbudite turiste k raziskovanju Slovenije

Več

Z veseljem vam pomagamo z več informacijami:

Iskanje

Zapri